021-88528554
info@webone.co

مقاله ها

تعداد آیتم ها در هر صفحه
KFC ناگت مرغ را با فناوری چاپ سه بعدی تولید می‌کند

با استفاده از روش زیست‌چاپ یا چاپ زیستی همچنان می‌توانید تمامی مواد مغذی که از خوردن گوشت عادی مرغ به بدن‌تان می‌رسد را کسب کنید؛ با این‌حال فناوری موردبحث مزیت مهمی دارد. مرغ‌های عادی در مرغ‌داری‌ها انواع مواد می‌خورند تا به‌خوبی رشد کنند، این مواد به‌طور معمول برای بدن ضرر دارند. در روش زیست‌چاپ خبری از این مواد مضر نیست. بنابراین گوشتی که به‌روش چاپ سه‌بعدی KFC تولید می‌شود، بسیار سالم‌تر است.

21 دی 1396
مقالات تخصصی
آیا پختن غذا با مایکروویو مضر است؟

پژوهشگران در پژوهشی دیگر به مقایسه‌ی مقادیر فنولیک (ترکیب‌هایی که مزایای سلامتی متفاوتی دارند) سبزیجات مختلف در روش‌های آب‌پز، بخارپز و پختن با پرتوی مایکروویو پرداختند. روش‌های بخارپز و مایکروویو منجر به کاهش فنولیک در گیاهانی مثل کدو، نخودفرنگی و تره فرنگی می‌شود اما چنین تأثیری در اسفناج، فلفل، بروکلی یا لوبیای سبز دیده نشده است. پژوهشگرها فعالیت آنتی‌اکسیدانی را هم در مایکروویو تست کردند. به طور کلی پخت گیاهان در مایکروویو بهتر از روش آب‌پز است. به نقل از پژوهشگران: «پخت با دمای متوسط، تأثیر خوبی بر بهبود خواص سالم برخی گیاهان دارد.»

21 دی 1396
مقالات تخصصی